Planificarea și execuția eficientă

a tuturor proiectelor în SAP Business One

Modulul de Project Management din SAP Business One poate fi folosit în companiile care lucrează pe baza de proiect deoarece combină atât datele financiare, cât și cele de management de proiect într-o singură soluție. Acesta permite o coordonare bazată pe planificarea proiectului, materialele, capacitatea și utilizarea resurselor, asigurându-se că proiectele se livrează la timp și în limitele bugetului.

Managementul de proiect reprezintă o parte importantă a business-ului organizației, putând fi declarate, executate, urmărite și finalizate proiecte de dimensiuni variate și din multiple domenii: operațional, investițional, social, cercetare și dezvoltare, campanii publicitare, perfecționare resurse umane, îmbunătățire procese, automatizare servicii, producție, dezvoltarea de noi produse.

Modul de Project Management, în funcție de mărimea și domeniul de aplicare al unui proiect, poate împărți proiectele în diferite etape și subproiecte, care pot reprezenta o zonă funcțională și se pot genera rapoarte pe fiecare stadiu al acestui proiect. Prin utilizarea acestor instrumente, poți monitoriza progresul proiectului.

Totodată, poți folosi diverse operaţii şi resurse conform bugetului alocat, se pot urmări achiziţiile, consumurile, depăşirile/abaterile, activitatile și task-urile pe fiecare etapă în parte a proiectului. Poți realiza un Profit și Pierdere al proiectului și umări trasabilitatea modificărilor.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
  • Proiecte și subproiecte
  • Număr variabil și nelimitat de task-uri și nivele
  • Resurse pe task-uri: materiale, umane, utilaje, transport, servicii
  • Bugetare, finanțare
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Natural Ferma

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group