SAP Portal Vanzari B2B

Administrează comenzile de vânzare în timp real

Crește nivelul de satisfacție al clienților, oferindu-le posibilitatea să interacționeze în timp real cu procesele de vânzare din ERP-ul SAP Business One. Folosind Portalul de Management al Vânzărilor B2B, clienții tăi își vor putea introduce în timp real comenzile de achiziție și vor putea vizualiza informații despre documente (comenzi, facturi), despre portofoliul de produse și oferte.

Vei economisi timp prețios și vei eficientiza activitatea agenților de vânzări întrucât înregistrarea comenzilor va fi efectuată direct în sistem de către clienții tăi.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII

Funcționalități principal Portal B2B

  • Adăugare oferte comerciale
  • Adăugare/modificare comenzi de vânzare
  • Vizualizare livrări, facturi și informații financiare
  • Vizualizare informații despre stocuri și liste de prețuri pe client
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Natural Ferma

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group