SAP Intrastat

Exportul automat al fișierului XML pentru Intrastat

AddOn-ul Intrastat SAP pentru România din SAP Business One ajută utilizatorii să exporte și să verifice declarația Intrastat, reducând timpul necesar lună de lună pentru această operație.

Vei economisi timp exportând automat fișierul XML pentru declarația Intrastat și vei identifica rapid informațiile eronate din baza de date. Totodată, prin acest AddOn vei putea actualiza în timp real codurile NC8, termenii de livrare, natura tranzacției, modalitățile de transport, țara de origine – la nivelul produselor, partenerilor sau tranzacțiilor.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII!
  • Catalog actualizat al codurilor NC8
  • Raport de verificare a erorilor din baza de date
  • Exportul fișierului XML
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Natural Ferma

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group