Despre valorile noastre

Valorile care ne ghidează în îndeplinirea obiectivelor noastre sunt:

Scopul comun – o singură echipă pentru un singur scop: îndeplinirea nevoilor clienților și tuturor celor cu care interacționăm în activitatea noastră.

Responsabilitate financiară – comportament transparent, prudent și de încredere.

Inovație -îmbunătățirea vieții clienților noștri prin inovație, valorificând puterea și profunzimea informației, a rețelei noastre globale și a produselor dezvoltate la standarde internaționale.

Leadership – o echipă talentată și bine pregătită care își desfășoară activitatea într-un mediu definit prin excelență, inițiativă și curaj.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII!
obiective
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Natural Ferma

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group