Despre noi

Primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România

Activă pe piața locală din 2008, System Innovation Romania este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Oferim servicii complete de consultanță și implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru companii medii și mici, atât în România, cât și la nivel internațional.

Având o experiență vastă atât cu baze de date SQL, căt și cu SAP HANA, în ultimii ani am dezvoltat și gestionat localizarea SAP Business One pentru România, Bulgaria și Serbia.

despre noi

Scurt istoric

Cine suntem?
despre noi

Misiune

Cu ce te putem ajuta?
despre noi

Obiective

Scop comun?

SAP Business One

Integrăm în proiecte modulele necesare, Addon-uri specifice SAP Business One dar și aplicații de analiză Business Intelligence, precum QlikView.
Contabilitate

Financiar Contabilitate

SAP Business One integrează funcționalități avansate pentru organizarea eficientă a activității financiar-contabile
achizitii

Achiziții

SAP Business One te ajută să gestionezi întregul ciclu „planificare - comandă - plată”, incluzând recepțiile, facturile și retururile
CRM

Managementul Relației cu Clienții

SAP Business One permite urmărirea interacțiunilor cu un potențial client de la primul contact, până la vânzare
ERP Vanzari

Vânzări

Îți gestionezi întreaga activitate de vânzări prin utilizarea fluxului de la cotații de preț la factură, înregistrarea informațiilor legate de client și obținerea de rapoarte avansate
stocuri

Stocuri

SAP Business One îți permite gestionarea facilă a stocurilor, pe gestiuni și locații, dar și a operațiunilor - pornind de la culegerea, împachetarea și livrarea produselor
proiecte

Managementul Proiectelor

Cu SAP Business One vei realiza planificarea unui proiect, înregistrarea stadiilor proiectului și analiza costurilor estimate vs costuri reale

Expertiza noastră pentru succesul proiectului tău!

System Innovation Romania este lider în consultanță SAP Business One în România, cu peste 100 de clienți, oferind suport la peste 900 de utilizatori ai soluției ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiază de cunostinţele şi expertiza noastră în SAP Business One și diverse industrii.

Contactează-ne
0

Clienți în România

0

Ani de expertiză

0

Utilizatori în România

Ce spun clienții noștri?

Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Natural Ferma

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group