Mai jos sunt prezentati clientii nostri si povestile lor de succes.

Povestea de succes a implementarii sistemului SAP Business One de catre compania Kistenpfennig Romania

kistenpfennig

Iunie 2013

KISTENPFENNIG este unul dintre distribuitorii principali de produse industriale. Implementand SAP Business One in filiala din Ploiesti, firma a dorit sa isi optimizeze distributia prin migrarea celor peste 10.000 de produse comercializare in noul sistem, permitandu-le un control si o optimizare mult superioare sistemelor precedente. Astfel, la mai putin de trei luni de la luarea deciziei de implementare, firma a putut sa se bucure de beneficiile unui sistem actualizat in timp real cu toate informatiile de care avea nevoie pentru un management performant al stocurilor.

“Alegerea sistemului SAP Business One pe un model SaaS a fost cea mai buna solutie gratie atat costurilor reduse, cat si si timpului scurt de implementare.”

Patrick Kistenpfennig, CEO KISTENPFENNIG AG.

Kistenpfennig si-a optimizat stocurile prin SAP Business One – studiu de caz 

HOVAL Romania SAP Business One – Implementare rapida si accesibila

 hoval

Octombrie 2012

Hoval Romania este filiala companiei Hoval, companie care proiecteaza si produce sisteme de incalzire incluzand pompe, sisteme termice solare, calorifere, vase de presiune si o varietate mare de solutii de ventilatie si incalzire. Prin implementarea SAP Business One, Hoval Romania a reusit sa isi creeze un mod de lucru standardizat, integrat si unitar intre contabilitate si sistemul de logistica. Mai mult, odata cu implementarea sistemului si in compania din Romania, Hoval a reusit sa isi armonizeze intregul ecosistem de date si operatiuni la nivel de grup.

“Simteam nevoia de a detine controlul total asupra operatilor de contabilitate si de a adopta acelasi sistem ca si celelalte filiale ale companiei pentru a integra toate procesele afacerii. Acesta este motivul pentru care am decis sa implementam sistemul ERP, SAP Business One.”

Ana Miu, Manager Financiar HOVAL Romania.

Hoval si-a integrat contabilitatea si logistica prin SAP Business One – studiu de caz

Fluorocarbon Polymers SRL & FBS Prestige SRL - SAP Business One Go-Live

 fluorocarbon

Iunie 2012

Fluorocarbon Polymers SRL si FBS Prestige SRL sunt filiale ale companiei Fluorocarbon UK, cel mai mare procesor de fluoropolimer din UK si importator global de PTFE, componente care contin polimer si materiale semi-procesate pentru liderii de piata din intreaga lume. Odata cu implementarea sistemului SAP Business One a fost eliminata problema colectarii datelor in sisteme diferite in fiecare filiala, reusindu-se armonizarea managementului stocurilor, contabilitatii si raportarii. In plus, prin SAP Business One, s-a reusit reconcilierea standardelor de raportare la nivelul grupului cu nevoile de raportare pentru managementul din Romania si statul roman.

“Filialele noastre romanesti nu aveau un sistem de baza solid si foloseau numeroase sisteme interne. Principalele beneficii ale implementarii sistemului SAP Business sunt profilul aerodinamic si standardizarea procesului precum si raportarea in mod real a datelor datorita usurintei de utilizare a programului. Mai mult decat atat, noul sistem ne va ajuta sa marim vizibilitatea datelor si sa reducem pierderile pe care ni  le creau vechile sisteme.”

Rebecca Long, Manager de Proiect  SAP B1, Fluorocarbon Ltd, UK.

Fluorocarbon si FBS Prestige au reusit sa isi consolideze stocurile, contabilitatea si raportarea cu ajutorul SAP Business One – studiu de caz

Extensia Banking Integration - Owens Corning Building Materials Romania

banking-integration

Aprilie 2012

Filiala companiei Owens Corning USA, Owens Corning Building Materials Romania furnizeaza acoperisuri, izolatii si produse acustice pentru a proteja locuinte, cladiri comerciale si industriale de mediul inconjurator. Prin intermediul add-on-ului Banking Integration al sistemului SAP Business One, Owens Corning Romania a reusit sa isi reduca costurile si sa isi imbunatateasca relationarea cu banca prin automatizare importului de extrase de cont, exportul platilor catre software-ul bancar si accelerarea reconcilierilor, astfel optimizandu-si intregul proces si reducand substantial posibilitatea producerii de erori in introducerea datelor.

„O data pe saptamana, creez o propunere de plata cu toate facturile deschise pana la data respectiva. Comparativ cu vechiul mod de operare, am redus la jumatate timpul alocat platilor. Ce ma incanta cel mai mult la acest sistem este faptul ca pot vedea atat notele de credit, cat si tipul documentului, lucru care ma ajuta atunci cand trebuie sa ma uit peste facturile originale. Declaratiile bancare le incarc in fiecare zi. Imi place ca sistemul gaseste automat corespondentul numelui clientilor/furnizorilor in baza de date, astfel incat sa pot inchide documentele deschise si sa vad toate tranzactiile dintr-o zi intr-o singura fereastra.”

Alina Gabudean, Owens Corning Building Materials Romania.

Owens a reusit sa isi imbunatateasca relationarea cu banca prin Add-On-ul Banking Integration – studiu de caz

Mall AFI Palace Cotroceni, Romania – Implementarea sistemului SAP Business One

 afi

Martie 2012

AFI Palace Cotroceni este o filiala a companiei Africa Israel Investments Ltd cu activitate in domeniul imobiliar in Europa Centrala si de Sud-Est, avand obiectivul de dezvoltare pe scara larga a proiectelor comerciale si rezidentiale. Prin intermediul SAP Business One, AFI Palace Cotroceni a reusit sa isi amelioreze conectivitatea si integrarea cu restul grupului. Mai mult, prin eliminarea introducerii datelor in mai multe aplicatii, au reusit sa reduca timpul alocat cu acesta activitate, iar raportarea si analiza de business au fost simplificate prin reducerea lipsei de transparenta si dificultatilor in obtinerea datelor.

„Decizia noastra a fost influentata semnificativ de faptul ca sistemul SAP Business One poate fi folosit international si ne poate ajuta sa facem fata diverselor prevederi legale fara probleme. Mai mult decat atat, solutia standard asigura o configuratie flexibila si optiuni de raportare.”

Orin Fattal, International Software Development Manager.

“Ce am apreciat la System Innovation Romania a fost promptitudinea aratata la solicitarile noastre, abilitatile excelente de comunicare si mai mult decat atat, contributia cu idei noi pentru a imbunatati raportarea.”

Laura Croitoru, CFO Cotroceni Park SA.

AFI Palace Cotroceni a reusit sa isi optimizeze activitatea si raportarea cu SAP Business One – studiu de caz

Implementarea sistemului SAP Business One de catre compania Tech-Con – Integrarea cu succes a E-comertului 

 techcon

Iulie 2012

Tech-ConGroup, un furnizor important de echipamente industriale de automatizare, este prezent in Europa Centrala si de Est in Republica Ceha, Ungaria, Romania si Serbia. Prin intermediul SAP Business One, Tech-con Industry Romania a reusit sa integreze un volum mare de date (10.000 de articole, 4000 de clienti si 1000 de facturi de vanzare pe luna) intr-un singur sistem, care le-a permis o gestiune mai buna a domeniilor cheie cum ar fi logistica si contabilitatea. Un mare beneficiu al implementarii a fost controlul pe care l-au castigat asupra vanzarilor cu marja de profit zero sau negativa (ducand la eliminarea acestora), vanzarilor catre clienti cu facturi neplatite si altor zone de interes.

“Motivul principal pentru care am ales sa implementam SAP Business One a fost flexibilitatea, insa stiam ca o sa ne ofere si accesul rapid la informatii pe care, in trecut, nu il aveam.”

Bogdan Recacevschi, Manager IT, Tech-Con Group.

Tech-Con a castigat controlul asupra vanzarilor prin SAP Business One – studiu de caz

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin