1. Ce este SAP Business One?

SAP Business One este o solutie integrata si completa de management al proceselor companiei, solutie dedicata companiilor mijlocii si mari. SAP Business One permite optimizarea si automatizarea proceselor interne, oferind managerilor instrumente puternice  de analiza, administrare si control la un pret competitiv. 

2. Ce este Pachetul de Localizare pentru Romania?

System Innovation Romania a dezvoltat Pachetul de Localizare pentru Romania care permite utilizarea functionalitatilor financiar-contabile in concordanta cu legislatia din Romania. Pachetul include rapoarte standard contabile, jurnale si declaratii de TVA, precum si diverse functionalitati de integrare si control cu instrumente software specializate (plati si incasari prin banca, verificare CUI, etc.).

Pentru o descriere mai detaliata va rugam sa apasati aici.

3. Cate implementari ale SAP Business One sunt in Romania?.

Am acumulat incepand din 2008 un portofoliu de peste 20 de clienti insumand un numar de peste 150 de utilizatori in Romania. Va rugam sa vizitati sectiunea “Clienti” a site-ului pentru o lista detaliata a clientilor.

4. Se va adapta Business One la o companie in crestere?

SAP Business One este o solutie flexibila care sustine cresterea companiei, putand fi adaptata cu un efort minim nevoilor generate de crestere.

Cititi mai multe despre SAP Business One, despre solutia pe care noi o promovam, investitile planificate si directia spre care ne indreptam.

5. Cat de mult dureaza implementarea?

Timpul de implementare poate varia in functie de dimensiunea si de practicile companiei si poate dura intre o luna si 6 luni. Procesul de implementare poate include si o componenta de personalizare, in care dezvoltatorii si consultantii nostri vor defini functionalitati suplimentare si integrari cu alte sisteme care sa permita exploatarea eficienta a SAP Business One si adaptarea la nevoile clientului.

6. Care sunt etapele implementarii?

Analiza proceselor companiei (business blueprint)
Pregatirea configurarii TEST
Validarea proceselor configurate impreuna cu utilizatorii cheie
Pregatirea configuratiei GOLD
Instruirea utilizatorilor
Suport Go-Live si Post Go-Live

7. Care sunt costurile implementarii SAP B1?

Costurile de implementare pentru SAP B1 includ:

  • Pretul Licentelor: poate varia in functie de tipul si numarul utilizatorilor. Preturile incep de la 900 EURO/utilizator si poate ajunge la 1800 EURO/utilizator pentru o licenta profesionala;
  • Costurile de implementare si consultanta;
  • Optional, costuri de dezvoltare si integrare in cazul in care clientul doreste crearea unor functionalitati noi sau modificarea celor standard;
  • Mentenanta include o taxa anuala egala cu 17% din valoarea licentelor; in baza acestei taxe clientul are acces la ultima versiune de SAP Business One si primeste actualizari ale Pachetului de Localizare conform cu modificarile de legislatie;
  • Serviciile de suport tehnic sunt asigurate in baza unui abonament lunar care variaza functie de numarul de utilizatori.

8. Care sunt platformele suportate de SAP Business One pentru instalare?

Pentru o descriere detaliata a cerintelor de sistem necesare va rugam sa apasati aici.

9. Suport dupa Go-Live?

Dupa fiecare sesiune de Go-Live oferim un plan de mentenanta, asistenta si suport tehnic pentru a asigura exploatarea in conditii optime a aplicatiei.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin