Profit
System Innovation Romania raporteaza o crestere cu 35% a cifrei de afaceri in 2015 fata de anul precedent, sursa principala a veniturilor fiind derularea de proiecte pe tehnologia SAP Business One. 60% din cifra de afaceri a fost obtinuta pe piata locala, in timp ce 40% a fost realizata din contracte externe, in tari precum Bulgaria si Serbia.

Proiectele noi din piata locala derulate in 2015 au fost de trei ori mai numeroase fata de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o solutie ERP premium. Totodata, compania semnaleaza o crestere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clientii din Romania solicitand personalizari tot mai complexe ale solutiei SAP Business One. In 2015, System Innovation Romania  a lansat o noua versiune a solutiei si a finalizat  primul proiect de SAP Business One Hana din piata locala, la retailerul online fashiondays.ro.

„2015 a fost un an bun, pentru ca am facut atat mai mult business cat si un business mai bun. Aceasta inseamna ca am crescut numarul de clienti noi, dar mai ales am crescut complexitatea proiectelor. Companiile care au cumparat SAP Business One in 2015 au dorit mai multe functionalitati, fie ca vorbim de mobilitate, module pentru gestiunea depozitelor sau business analytics. In 2015, am crescut si ca numar de angajati si mai ales ca nivel de expertiza, iar evaluarea finala ne face increzatori in posibilitatile de crestere pe care ni le ofera piata in anii urmatori,” declara Irina Oprea, Managing Partner System Innovation Romania.

Pentru 2016, System Innovation Romania are in vedere cresterea numarului de proiecte care integreaza componente de Business Intelligence peste  SAP Business One, abordarea unor noi verticale de piata dar si semnarea unor noi relatii de parteneriat. Pe piata locala, tot mai multe companii opteaza pentru solutii consacrate si validate international in detrimentul dezvoltatorilor locali care, de cele mai multe ori, nu reusesc sa tina pasul cu evolutia tehnologica. Aceasta tendinta se va mentine si in urmatorii ani, considera reprezentantii System Innovation Romania.