SAP-HANA-V2Tot mai multe companii romanesti inteleg valoarea adusa de tehnologie si investesc in solutii de ultima generatie pentru procesarea si analiza rapida a datelor. Retailerul online Fashiondays.ro are deja in exploatare o solutie bazata pe noua platforma SAP Business One HANA prin care accelereaza procesele operationale si imbunatateste deciziile.  Comertul online are o dinamica deosebita, o astfel de companie generand peste 150.000 de note contabile si peste 500.000 de inregistrari pe conturi in fiecare luna, iar analiza indicatorilor economici si realizarea rapoartelor de activitate necesita o putere mare de procesare a datelor. Pentru a obtine nivelul dorit de performanta Fashiondays.ro a contractat Coresystems, companie tehnologica cu sediul in Elvetia, si System Innovation Romania pentru implementarea versiunii localizate a SAP Business One HANA versiunea 9.

Multumita tehnologiei in memory si a eliminarii proceselor de pregatire si preagregare a datelor, SAP HANA ofera o viteza incredibila in procesarea datelor si poate livra, in timp de secunde, cele mai complexe rapoarte manageriale. Proiectul fashiondays.ro reprezinta prima implementare comerciala functionala a platformei SAP Business One HANA in Romania.

Proiectul de la Fashiondays.ro a fost derulat in parteneriat cu firma elvetiana Coresystems, care a contractat System Innovation pentru expertiza dovedita pe SAP Business One si localizarea produsului. Ma bucur ca echipa a avut competenta derularii unui astfel de proiect  pe o tehnologie atat de noua.  Datorita performantei pe care o livreaza, ma astept ca tot mai multi clienti sa opteze pentru SAP HANA, mai ales in contextul reducerii costurilor componentei hardware” afirma Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.

SAP Business One HANA este o platfoma inovativa dedicata companiilor mici si medii care integreaza, intr-un singur produs, aplicatiile tranzactionale si cele analitice pe o baza de date in-memory. Astfel, platforma beneficiaza de putere suplimentara in procesarea datelor, cu precadere pentru analizele in timp real. Solutia imbunatateste semnificativ viteza de lucru a aplicatiilor de planificare si gestiune resurse, productie, analiza financiara, vanzari, resurse umane etc. SAP HANA este produsul fanion al companiei germane si reprezinta o abordare noua in dezvoltarea solutiilor de tip ERP.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin