Companiile locale au la dispozitie noua solutie SAP Business One lansata recenta de furnizorul german. Versiunea 9.1 aduce functionalitati imbunatatite pentru managementul productiei, planificarea resurselor, inventarierea stocurilor si gestiunea filialelor dar si o implementare simplificata.

Bluekey SAP Business One 9.1

Noul modul pentru managementul productiei permite o asociere mult mai facila a resurselor umane si materiale (masini, echipamente, materii prime) cu procesele de productie si costurile aferente. Astfel, companiile vor avea o imagine mai buna asupra capacitatii de productie pentru a optimiza gradul de incarcare si a contabiliza mai corect costurile interne ale unui produs finit. O alta noutate consta in adaugarea unui nou mod de calcul al costului stocurilor pe baza seriei sau a lotului din care face un produs, ceea ce permite obtinerea unor analize economice pe aceste categorii.

Implementata prin System Innovation Romania, solutia SAP Business One  9.1 permite acum si importul facil al datelor din Excel, migrarea rapida de la MS SQL la SAP Hana precum si capacitati extinse de analiza si cautare a datelor, prin SAP Crystal Reports 2013.  Pentru companiile puncte de lucru multiple, SAP Business One 9.1 ofera crearea  de fluxuri si procese dedicate, administarea separata a tranzactiilor financiare dar si a stocurilor, precum si o analiza a centrele de profit si pierdere pe fiecare filiala in parte. Din punct de vedere fiscal si legal, noua versiune este mai bine adaptata cerintelor locale. Multumita beneficiilor pe care le ofera, amortizarea investitiei in SAP Business One 9.1 va fi mai rapida cu pana la 10% fata de versiunile anterioare.

SAP Business One este o aplicatie vie care este imbunatatita constant pentru a aduce o valoare cat mai mare utilizatorilor. Pentru aceasta solutie, SAP are un  plan de dezvoltare pe termen lung, prin care va aduce tot mai multe functionalitati performante, de tip enterprise, catre companiile mici si mijlocii. Mai mult, SAP inglobeaza in produs o  parte din solicitarile clientilor dar si rezultatele muncii de cercetare. Actualizarea licentelor este gratuita, iar pentru instalarea efectiva oferim sprijin tuturor clientilor nostri.” afirma Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.

SAP lanseaza periodic versiuni imbunatatite ale produsului SAP Business One, care integreaza atat cerintele clientilor din cele mai diverse medii economicecat mai ales rezultatele laboratoarelor de cercetare-dezvoltare si tehnologiile validate in versiunile de clasa superioara ale produselor sale.