Mihaela Iovan, Director Financiar Vitall: "Am redus cu 80% opririle liniilor de producție din lipsa materiilor prime"

Pentru a face față provocărilor generate de creşterea concurenţei internaţionale şi dezvoltarea activităţii, producătorii locali de furaje caută soluţii eficiente pentru creşterea productivităţii. Vitall, compania care deţine mărcile „Natural Ferma” şi ”Avicola Crevedia” a ales SAP Business One, furnizat și implementat de System Innovation România, ca sistem integrat de gestiune şi optimizare a activităţii.

download 12
Piata locala de ERP inregistreaza o crestere semnificativa in 2016, System Innovation Romania raportand cifra de afaceri cu 32% mai mare fata de anul precedent. Compania implementeaza SAP Business One in mai multe tari din regiune, insa cca 70% din cifra de afaceri este realizata in Romania. Cresterea a fost obtinuta in urma derularii a 12 proiecte noi, care au implicat livrari de licente si servicii, in sectoare precum agri-business si productie. Valoarea medie a proiectelor a crescut cu cca 20% fata de anul precedent.

SAP Cloud m
System Innovation Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a SAP Business One Cloud, sistem ERP disponibil prin abonament lunar, dedicat sectorului IMM. Astfel, companiile care si-au diversificat oferta de produse si au nevoie de un control mai mare al stocurilor si soldurilor clientilor si furnizorilor au la dispozitie o solutie ERP premium la un cost redus si distribuit pe o perioada lunga de timp.

Noua soluție SAP Business One, versiunea 9.2, este disponibila pietei locale si poate schimba fundamental modul in care companiile isi gestioneaza activitatea, anunta System Innovation Romania. SAP Business One 9.2 este un produs mult îmbunătățit, care ajuta clienții sa acceseze informatiile in timp real si sa accelereze procesul de digitalizare. Versiunea 9.2  aduce numeroase functionalitati noi in modulele de gestiune financiară si comercială, inventar si distribuție, project management dar si la nivel de raportare si administrare. Alaturi de obisnuita aplicatie desktop, clienții pot accesa noua soluție, din orice locație, prin intermediul unui browser,într-o manieră sigură şi securizată, fără însă a fi nevoie de un VPN sau alte tehnologii de conectare remote. 

SAPB1  9-2

Profit
System Innovation Romania raporteaza o crestere cu 35% a cifrei de afaceri in 2015 fata de anul precedent, sursa principala a veniturilor fiind derularea de proiecte pe tehnologia SAP Business One. 60% din cifra de afaceri a fost obtinuta pe piata locala, in timp ce 40% a fost realizata din contracte externe, in tari precum Bulgaria si Serbia.


Proiectele noi din piata locala derulate in 2015 au fost de trei ori mai numeroase fata de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o solutie ERP premium. Totodata, compania semnaleaza o crestere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clientii din Romania solicitand personalizari tot mai complexe ale solutiei SAP Business One. In 2015, System Innovation Romania  a lansat o noua versiune a solutiei si a finalizat  primul proiect de SAP Business One Hana din piata locala, la retailerul online fashiondays.ro.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin