download
Modulul de Project Management din SAP Business One poate fi folosit in companiile care lucreaza pe baza de proiect deoarece combina atat datele financiare, cat si cele de management de proiect într-o singura solutie. Acesta permite o coordonare bazata pe planificarea proiectului, materialele, capacitatea si utilizarea resurselor asigurandu-se ca proiectele se livreaza la timp si in limitele bugetului.

Versiunea SAP Business One 9.2 completeaza evidenta datelor financiare ale proiectelor cu gestionarea activitatilor din proiecte. Desi informatiile financiare sunt un aspect esential al managementului de proiect, este de asemenea importanta si gestiunea activitatilor, resurselor si documentelor.
Cu noul modul de Project Management, in functie de marimea si domeniul de aplicare al unui proiect, acesta poate fi impartit in diferite etape si subproiecte care pot reprezenta o zona functionala si se pot genera rapoarte pe fiecare stadiu al acestui proiect. Prin utilizarea acestor instrumente, clientii pot monitoriza acum progresul proiectului.
Centralizarea datelor unei companii pe un proiect ajuta utilizatorii sa analizeze bugetele, costurile , resursele iar acest lucru duce la intelegerea modului de gestionare a costurilor legate de sarcinile respective si la planificarea si stabilirea bugetului pentru proiectele viitoare.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin