erp-gadget-pt-site

Problema: Numarul mare de documente care se schimba cu clientii (oferte, facturi, notificari) sau cu furnizorii (cereri de oferta, comenzi de achizitie, notificari)  devine un mare consumator de efort pe masura ce compania se dezvolta. In plus, daca procesul nu este automatizat, pot aparea si greseli (documente care nu ajung la destinatia corecta, documente care se pierd).

Impact: Un numar semnificativ de angajati se ocupa doar cu “birocratia”, costul acestei activitati devenind mult prea mare. Greselile care apar  au ca efect, pe langa cresterea costurilor, deteriorarea relatiilor cu partenerii de afaceri.

Solutie: Add-onul Mass Mailing din SAP Business One permite trimiterea unor seturi de documente, filtrate dupa diverse criterii, catre unul sau mai multi parteneri, din doar cateva clickuri. Pasii care trebuie urmati sunt foarte simpli: alegerea documentelor care trebuie trimise (dupa partener, intervale de data, intervale de serii), alegerea unui text (eventual predefinit) si SEND!!! In acest moment clientii si furnizorii au in e-mail toate documentele necesare, practic mingea e la ei!

Beneficii: Desigur, costurile generate de Mass Mailing vor fi amortizate probabil dupa prima luna de utilizare prin timpul economisit si eliminarea greselilor. Dar beneficiul major pe care mai greu il puteti masura se regaseste atat in relatia cu partenerii, care se va imbunatati constant, cat si in productivitatea interna, angajatii concentrandu-si efortul catre generarea de business si mai putin catre sarcinile administrative.

Pentru a accesa o prezentare completa a Add-on-ului Mass Mailing faceti click aici

 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin