40kcustomers


Ne bucuram sa anuntam, conform SAP AG, SAP Business One este folosit deja de 40.000 de clienti internationali, cel de-al 40.000 fiind o companie din India.

Sistemul a evoluat foarte mult in ultimii ani, mai ales o data cu angajamentul luat de cei de la SAP de a produce sisteme de business IT la aceeasi calitate ca si celelalte ERPuri ale lor, pentru firmele mici si mijlocii. Astazi, SAP Business One, este folosit in 150 de tari, 41 de localizari oficiale si 27 de limbi si este un ecosistem de partneri care dezvolta add-on-uri pe diverse verticale. Incepand cu noile versiuni, SAP a pus la dispozitia partnerilor chiar si un tool cu care iti poti traduce singur ERPul. 

Puteti citi stirea pe SAP News: http://www.news-sap.com/sap-business-one-application-reaches-40000-customers-with-4g-identity-solutions/

Cea mai recenta implementare a noastra este prima implementare in Cloud - SAP Business One OnDemand in Romania. Clientul, Kistenpfennig Romania, foloseste modulele de logistica si plateste accesul la sistem ca pe un serviciu lunar.

Imi place ca facem parte din lumea SAP :) si ca ne bazam pe SAP si sistemul SAP Business One, pentru a satisface cu usurinta nevoile clientilor nostri.

Irina Oprea
Manager General
Consultant SAP Business One 

 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin