Exista un numar mare de add-on-uri create de SAP pentru a mari functionalitatea sistemului SAP Business One. Mai jos aveti cateva:

Microsoft Outlook Integration

Acest add-on va permite sa faceti schimb de date intre SAP Business One si Microsoft Outlook. Puteti sincroniza datele in SAP Business One si Microsoft Outlook (programari, contacte si sarcini). Puteti importa ofertele de vanzare din SAP Business One in Microsoft Outlook si apoi sa le vizualizati, editati si sa le trimiteti ca e-mailuri. E-mailurile pot fi salvate ca o activitate in sistemul SAP Business One.

Fixed Assets                                                      

Modulul de Fixed Assets in SAP Business One va ofera posibilitatea de a inregistra, amortiza, si urmarii toate miscarile activelor fixe tangibile si intangibile ale companiei. Procese importante precum achizitia, stornare, retragerea si transferul sunt facilitate de sistem. Sistemul calculeaza deprecierile in functie de costurile de achizitie si de productie, precum si de durata de functionare a activului, facand inresigtrarile contabile necesare automat. In Fixed Assets Master Data puteti monitoriza schimbarile de valoare pe parcursul anului si puteti sa folositi functia de prognoza pentru a vedea evolutia viitoare a deprecierilor.

Cititi mai multe despre add-on-ul Fixed Assets 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin