Crestere in conditii de profit cu ajutorul sistemului SAP Business One

SAP Busi One PCG8 130 R pSAP Business One este o aplicatie accesibila care integreaza toate departamentele importante ale afacerii dumnevoastra - incluzand departamentul financiar, managementul relatiilor cu clientii si altele. Ca multi alti intreprinzatori de afaceri mici, doriti sa va concentrati pe dezvoltarea companiei dumneavoastra insa sunteti impovarat zilnic de detalii operationale, solicitari neprevazute de informatii, iar competitia este in continua miscare. Sistemul SAP Business One este ideal pentru companiile ale caror sisteme nu mai fac fata nevoilor lor si cauta sa-si fluidizeze operatiile cu ajutorul unui sistem integrat si rapid. SAP Business One este indeajuns de flexibil incat sa se poata adapta schimbarilor pe care le-ar putea suferi companiile mici si mijlocii.

SAP Business One ajuta companiile sa-si inlocuiasca sistemele invechite pentru a evita pierderile de informatii care conduc la ratarea  oportunitatilor profesionale si scaderea eficientei si le indruma spre cresterea profitului si a productivitatii. Companiile care adopta sistemul SAP Business One fac un pas inainte, permitand angajatilor sa petreaca mai putin timp introducand date si sa se concentreze pe problemele importante. Cu toate informatiile stocate intr-un singur loc, SAP Business One va economiseste timp.

Sistemul SAP Business One integreaza toate functiile companiei si conecteaza documentele. Procesele sunt transmise intre departamente si astfel, se reduc pierederile, angajatii avand posibilitatea de a naviga usor in cadrul sistemului. Acesta ofera o analiza completa si corecta si acces instant la rapoarte detaliate in timp real.

SAP Business One vine standard cu posibilitati multiple de personalizare, iar cu ajutorul Software Development Kit (SDK), sistemul poate fi modificat si mai mult prin crearea de reguli conform cu afacerea dumneavoastra si integrarea aplicatiilor terte.

 

SAP Business One la prima vedere

Ce este? 
Se potriveste cu 
Industrii 
Clienti 
Localizari 
Functionalitati cheie 
Cum se poate cumpara

O solutie integrata pentru administrarea afacerii
Companiile mici si mijlocii
Sales en-gros, retail, servicii profesionale si industrie usoara
Peste 50.000 de clienti in toata lumea, peste 500.000 de utilizatori
Localizat pentru 40 de tari si 27 de limbi
Management general si peste 550 de add-on-uri
Licentiere traditionala sau in cloud

Cititi despre SAP Business One Key Functionality si despre beneficiile folosirii unui sistem integrat de gestiunea intreprinderii.

Viitorul sistemului SAP Business One

SAP Business One a lansat recent o foaie de parcurs care include o viziune clara asupra produsului si strategia pe termen lung.  Obiectivul SAP este sa extinda sistemul SAP Business One intr-o platforma de business care sa faciliteze inovatiile, aplicatii multiple si integrarea tehnologiei cloud.

Inovatiile planuite pentru SAP Business One au la baza imbunatatirea operatiunilor de afaceri, oferirea unei experiente noi pentru utilizatori, disponibilitatea pe numeroase device-uri, accelerarea inovarii in colaborarea dintre partenerii SAP, marirea eficientei sistemului si integrarea cu web si cloud.

Citiți mai multe despre SAP Business One pentru mai multe detalii despre solutia noastra si directiile viitoare de dezvoltare.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin