We have developed since 2008 localization packa

Echipa noastra lucreaza in mod continuu pentru a imbunatati experienta utilizatorilor SAP Business One, ajutandu-i sa depaseasca probleme si sa reduca operatiile redundante.

Pachetul de Localizare pentru Romania a fost dezvoltat pentru acele companii care cauta sa-si asigure o crestere profitabila pe piata romaneasca folosind sistemul SAP Business One. Acesta extinde capabilitatile sistemului SAP Business One, oferind o metoda simpla de a-l adapta la cerintele pietei din Romania.

Dezvoltat special pentru SAP Business One, acesta va ajuta sa configurati toate rapoartele si declaratiile  in conformitate cu legea romaneasca. Planul de  conturi romanesc (sintetic) se incarca in SAP Business One, impreuna cu analiticele clientului pe o localizare franceza. Setarile contabile, precum si alte setari se configureaza in functie de planul de conturi.

Print Layouts si Crystal Reports se folosesc pentru a putea printa documente specifice, precum: facturi fiscale, bonuri de consum, note de intrare receptie, chitante, etc. Functionalitatea a fost extinsa pentru a raspunde nevoilor impuse de folosirea obiectelor de inventar.

Add-on-ul genereaza fisiere (XML, text, baze de date) cu toate informatiile necesare sistemului SAP Business One, in conformitate cu setarile facute pentru codurile TVA. Fisierele pot sa fie deschise cu usurinta prin aplicatia ANAF (pdf-uri si alte aplicatii) pentru a crea declaratiile necesare.

“Recomand parteneriatului cu System Innovation. Pachetul de Localizare pentru Romania este foarte util in contabilitate si absolut necesar pentru o buna functionare a sistemului.”

Carmen Nita, BAUER Romania, Bucuresti

Cititi mai multe despre the Pachetul de Localizare pentru Romania

Pachetul de Localizare pentru Bulgaria a fost dezvoltat pentru acele companii care cauta sa-si asigure o crestere profitabila pe piata bulgara folosind sistemul SAP Business One. Acesta extinde capabilitatile sistemului SAP Business One, oferind o metoda simpla de a-l adapta la cerintele pietei din Bulgaria.

Proiectat special pentru SAP Business One, acesta va ajuta sa va configurati toate rapoartele, operatiile si declaratiile in conformitate cu sistemul legal din Bulgaria.

Planul de  conturi bulgar se incarca in SAP Business One, impreuna cu analiticele clientului pe o localizare standard SAP. Setarile contabile, precum si alte setari se configureaza in functie de planul de conturi.

Print Layouts si Crystal Reports se folosesc pentru a putea printa documente specifice, precum: facturi fiscale, bonuri de consum, note de intrare receptie, chitante, etc.  

Add-on-ul genereaza fisiere (XML, text, baze de date) cu toate informatiile necesare sistemului SAP Business One, in conformitate cu reglementarile din Bulgaria. Fisierele pot fi uploadate usor pe site-ul NAP pentru declaratiile lunare de TVA.

Cititi mai multe despre Pachetul de Localizare pentru Bulgaria

Pachetul de Localizare pentru Serbia a fost dezvoltat pentru acele companii care cauta sa-si asigure o crestere profitabila pe piata din aceasta tara folosind sistemul SAP Business One. Acesta extinde capabilitatile sistemului SAP Business One, oferind o metoda simpla de a-l adapta la cerintele pietei din Serbia.

Proiectat special pentru SAP Business One, acesta va ajuta sa va configurati toate rapoartele, operatiile si declaratiile in conformitate cu sistemul legal din Serbia.

Planul de  conturi se incarca in SAP Business One, impreuna cu analiticele clientului pe o localizare standard SAP. Setarile contabile, precum si alte setari se configureaza in functie de planul de conturi.

Print Layouts si Crystal Reports se folosesc pentru a putea printa documente specifice, precum: facturi fiscale, bonuri de consum, note de intrare receptie, chitante, etc. 

Aveti o intrebare?

Completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin