Cu ajutorul sistemului SAP Business One, utilizatorii pot controla intregul proces de cumparare, de la negocierile cu furnizorii la livrarea bunurilor si procesarea facturilor.

Nu este nevoie sa pierdeti timp urmarind comenzile sau reintroducand date in mai multe documente. Aveti posibilitatea de a vedea ultimul pret primit de la un furnizor pentru un produs pentru a facilita negocierile. Crearea documentelor este usoara deoarece comanda initiala poate fi conectata direct la o receptie de stoc sau la o factura. SAP Business One genereaza automat inregistrari in cartea mare si actualizeaza automat stocul. Nu mai este necesara introducerea manuala si incomoda pentru o returnare: sistemul actualizeaza automat cantitatea stocului si corecteaza valorile atunci cand se efectueaza o returnare, salvandu-se timp si alte neplaceri.

Cu SAP Business One, functia de amortizare automatizeaza procesul in asa fel incat pretul real al produsului este aratat, iar profitul net sa fie corect. Raporturile dau informatii detaliate despre produsele furnizorilor pe care le achizitionati si despre angajatii care obtin cele mai bune afaceri. AplicatiaVendor Liabilities Aging Report va permite sa vedeti cui datorati bani, valoarea garantiei si perioada de timp in care datoria a fost neplatita. Acest raport va ofera informatiile rapide si corecte de care aveti nevoie pentru a evalua datoriile si a lua masurile necesare.

Urmariti o demonstratie pentru procesul de achizitionare in SAP Business One:

Cititi mai multedespre Business One Procurement Management pentru a invata cum sa va automatizati intregul process de procurement de la comanda la facturare.          

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin