Managementul Oportunitatilor de Vanzare

Incheierea vanzarilor, transformarea consumatorilor in clienti reprezinta cea mai importanta componenta a fluxului dumneavoastra de numerar. SAP Business One va ofera o metoda simpla de a introduce si administra oportunitatile dumneavoastra de vanzari, asigurand informatii vitale pentru raportare si analiza. Functionalitatea de Oportunitati de Vanzare din SAP Business One va permite sa administrati intregul proces de vanzare, trecand prin toate etapele,  va ajuta sa prognozati venitul potential si sa analizati rezultatele vanzarilor.

SAP Business One va ofera posibilitatea sa inregistrati, urmariti si sa analizati fiecare pas pe care il faceti cu un posibil client. Cu SAP Business One puteti folosi modulul de Oportunitati de Vanzari pentru a urmarii lead-uri, analiza clienti potentiali in functie de cerinte, intregistra datele partenerilor de afaceri, crea oferte si negocia vanzari.

Urmariti o demonstratie despre functionalitatea Oportunitati de Vanzari din SAP Business One:

 

Cititi despre administratea modulului Oportunitati de Vanzari si despre cum sa va maximizati relatiile cu clientii dumneavoastra.

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin