Crestere in conditii de profit cu ajutorul sistemului SAP Business One

SAP Busi One PCG8 130 R pSAP Business One este o aplicatie accesibila care integreaza toate departamentele importante ale afacerii dumnevoastra - incluzand departamentul financiar, managementul relatiilor cu clientii si altele. Ca multi alti intreprinzatori de afaceri mici, doriti sa va concentrati pe dezvoltarea companiei dumneavoastra insa sunteti impovarat zilnic de detalii operationale, solicitari neprevazute de informatii, iar competitia este in continua miscare. Sistemul SAP Business One este ideal pentru companiile ale caror sisteme nu mai fac fata nevoilor lor si cauta sa-si fluidizeze operatiile cu ajutorul unui sistem integrat si rapid. SAP Business One este indeajuns de flexibil incat sa se poata adapta schimbarilor pe care le-ar putea suferi companiile mici si mijlocii.

SAP Business One ajuta companiile sa-si inlocuiasca sistemele invechite pentru a evita pierderile de informatii care conduc la ratarea  oportunitatilor profesionale si scaderea eficientei si le indruma spre cresterea profitului si a productivitatii. Companiile care adopta sistemul SAP Business One fac un pas inainte, permitand angajatilor sa petreaca mai putin timp introducand date si sa se concentreze pe problemele importante. Cu toate informatiile stocate intr-un singur loc, SAP Business One va economiseste timp.

Sistemul SAP Business One integreaza toate functiile companiei si conecteaza documentele. Procesele sunt transmise intre departamente si astfel, se reduc pierederile, angajatii avand posibilitatea de a naviga usor in cadrul sistemului. Acesta ofera o analiza completa si corecta si acces instant la rapoarte detaliate in timp real.

SAP Business One vine standard cu posibilitati multiple de personalizare, iar cu ajutorul Software Development Kit (SDK), sistemul poate fi modificat si mai mult prin crearea de reguli conform cu afacerea dumneavoastra si integrarea aplicatiilor terte.

 

SAP Business One la prima vedere

Ce este? 
Se potriveste cu 
Industrii 
Clienti 
Localizari 
Functionalitati cheie 
Cum se poate cumpara

O solutie integrata pentru administrarea afacerii
Companiile mici si mijlocii
Sales en-gros, retail, servicii profesionale si industrie usoara
Peste 50.000 de clienti in toata lumea, peste 500.000 de utilizatori
Localizat pentru 40 de tari si 27 de limbi
Management general si peste 550 de add-on-uri
Licentiere traditionala sau in cloud

Cititi despre SAP Business One Key Functionality si despre beneficiile folosirii unui sistem integrat de gestiunea intreprinderii.

Viitorul sistemului SAP Business One

SAP Business One a lansat recent o foaie de parcurs care include o viziune clara asupra produsului si strategia pe termen lung.  Obiectivul SAP este sa extinda sistemul SAP Business One intr-o platforma de business care sa faciliteze inovatiile, aplicatii multiple si integrarea tehnologiei cloud.

Inovatiile planuite pentru SAP Business One au la baza imbunatatirea operatiunilor de afaceri, oferirea unei experiente noi pentru utilizatori, disponibilitatea pe numeroase device-uri, accelerarea inovarii in colaborarea dintre partenerii SAP, marirea eficientei sistemului si integrarea cu web si cloud.

Citiți mai multe despre SAP Business One pentru mai multe detalii despre solutia noastra si directiile viitoare de dezvoltare.

Management Financiar Integrat si Complet

Nicaieri nu este o nevoie mai mare de sisteme integrate decat in Departamentul de Contabilitate. Fara o solutie  integrata si automata de management financiar, complexitatea afacerii poate suprasolicita procesele financiare si de contabilitate existente, generand ineficiente si inexactitati care pot conduce la oportunitati ratate si pierderea castigurilor.

Cu ajutorul sistemului SAP Business One, puteti elimina duplicarea datelor si avea o privire de ansamblu asupra companiei dumneavoastra. Sistemul SAP Business One integreaza si automatizeaza toate procesele dumneavoastra financiare si in acest fel economisiti atat timp, cat si bani. Cu SAP Business One, dumneavoastra puteti lua decizii financiare avizate datorita unui flux corect de informatii. Rapoartele precise permit Departamentului de Vanzari, dar si celorlalte de partamente, sa vada exact de unde vine profitul si unde se sufera pierderi. SAP Business One suporta tranzactii in mai multe valute. Puteti vedea conturile in functie de valuta dumneavoastra locala, valuta sistemului dumneavoastra sau a celor straine. De asemenea, o inregistrare automata a oricarei diferente de schimb valutar este efectuata. In SAP Business One, tranzactiile sunt generate automat in registru, dar dumneavoastra puteti si sa introduceti manual fiecare comanda. Puteti folosi inregistrari contabile recurente si  programa sistemul SAP sa va atentioneze de fiecare data cand o inregistrare este scadenta. Puteti crea mai multe scenarii de bugete si folosi alertele si autorizatiile pentru a va incadra in buget. Scrierile contabile la sfarsitul unui interval de timp sunt usoare pentru ca toate informatiile necesare pentru a inchide procesul sunt deja in sistem.

Cititi mai multe despre solutia de Management Financiar SAP Business One pentru a invata cum sa automatizati, integrati si administrati toate procesele financiare si de contabilitate. 

Managementul Oportunitatilor de Vanzare

Incheierea vanzarilor, transformarea consumatorilor in clienti reprezinta cea mai importanta componenta a fluxului dumneavoastra de numerar. SAP Business One va ofera o metoda simpla de a introduce si administra oportunitatile dumneavoastra de vanzari, asigurand informatii vitale pentru raportare si analiza. Functionalitatea de Oportunitati de Vanzare din SAP Business One va permite sa administrati intregul proces de vanzare, trecand prin toate etapele,  va ajuta sa prognozati venitul potential si sa analizati rezultatele vanzarilor.

SAP Business One va ofera posibilitatea sa inregistrati, urmariti si sa analizati fiecare pas pe care il faceti cu un posibil client. Cu SAP Business One puteti folosi modulul de Oportunitati de Vanzari pentru a urmarii lead-uri, analiza clienti potentiali in functie de cerinte, intregistra datele partenerilor de afaceri, crea oferte si negocia vanzari.

Urmariti o demonstratie despre functionalitatea Oportunitati de Vanzari din SAP Business One:

 

Cititi despre administratea modulului Oportunitati de Vanzari si despre cum sa va maximizati relatiile cu clientii dumneavoastra.

Necesitatea unui flux clar de informatii intre documente este un aspect vital in vanzari

In SAP Business One, informatia circula libera de la comenzi, la livrare, la facturare, iar conexiunea dintre documente reduce considerabil efortul de inregistrare. Facandu-se referinta la documentele deja existente, crearea altora este un proces usor. Cu SAP Business One, angajatii din departamentul de Vanzari sunt redirectionati automat la fiecare document care ii implica pe clientii lor. Ei pot extrage informatii complete si actualizate si satisface cererile clientilor rapid, conducand la o satisfactie marita a clientului si o rata de succes in vanzari mai mare. SAP Business One creaza inregistrarile in cartea mare  si reduce automat timpul necesar pentru efectuarea inventarului.

Functia Pick and Pack in SAP Business One permite localizarea produselor in cadrul diferitelor etape de alegere ale bunurilor, permitand o alegere totala sau partiala a bunurilor destinate impachetarii. Document Generation Wizards creaza si consolideaza automat documente. Cu SAP Business One, puteti identifica rapid punctele tari si slabe in portofoliul dumneavoastra de vanzari si produse si sa va dati seama care produse aduc cel mai mult venit. Puteti seta metodele de plata si specifica cum sa fie calculate datele limita si sa administrati rapoartele clientilor cu plati de efectuat. SAP Business One Dunning Wizard genereaza automat un memento pentru a reaminti clientilor de necesitatea platii.

Urmareste o demonstratie despre functia de Vanzari a sistemului SAP Business One:

Cu ajutorul sistemului SAP Business One, utilizatorii pot controla intregul proces de cumparare, de la negocierile cu furnizorii la livrarea bunurilor si procesarea facturilor.

Nu este nevoie sa pierdeti timp urmarind comenzile sau reintroducand date in mai multe documente. Aveti posibilitatea de a vedea ultimul pret primit de la un furnizor pentru un produs pentru a facilita negocierile. Crearea documentelor este usoara deoarece comanda initiala poate fi conectata direct la o receptie de stoc sau la o factura. SAP Business One genereaza automat inregistrari in cartea mare si actualizeaza automat stocul. Nu mai este necesara introducerea manuala si incomoda pentru o returnare: sistemul actualizeaza automat cantitatea stocului si corecteaza valorile atunci cand se efectueaza o returnare, salvandu-se timp si alte neplaceri.

Cu SAP Business One, functia de amortizare automatizeaza procesul in asa fel incat pretul real al produsului este aratat, iar profitul net sa fie corect. Raporturile dau informatii detaliate despre produsele furnizorilor pe care le achizitionati si despre angajatii care obtin cele mai bune afaceri. AplicatiaVendor Liabilities Aging Report va permite sa vedeti cui datorati bani, valoarea garantiei si perioada de timp in care datoria a fost neplatita. Acest raport va ofera informatiile rapide si corecte de care aveti nevoie pentru a evalua datoriile si a lua masurile necesare.

Urmariti o demonstratie pentru procesul de achizitionare in SAP Business One:

Cititi mai multedespre Business One Procurement Management pentru a invata cum sa va automatizati intregul process de procurement de la comanda la facturare.          

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin