Management Financiar Integrat si Complet

Nicaieri nu este o nevoie mai mare de sisteme integrate decat in Departamentul de Contabilitate. Fara o solutie  integrata si automata de management financiar, complexitatea afacerii poate suprasolicita procesele financiare si de contabilitate existente, generand ineficiente si inexactitati care pot conduce la oportunitati ratate si pierderea castigurilor.

Cu ajutorul sistemului SAP Business One, puteti elimina duplicarea datelor si avea o privire de ansamblu asupra companiei dumneavoastra. Sistemul SAP Business One integreaza si automatizeaza toate procesele dumneavoastra financiare si in acest fel economisiti atat timp, cat si bani. Cu SAP Business One, dumneavoastra puteti lua decizii financiare avizate datorita unui flux corect de informatii. Rapoartele precise permit Departamentului de Vanzari, dar si celorlalte de partamente, sa vada exact de unde vine profitul si unde se sufera pierderi. SAP Business One suporta tranzactii in mai multe valute. Puteti vedea conturile in functie de valuta dumneavoastra locala, valuta sistemului dumneavoastra sau a celor straine. De asemenea, o inregistrare automata a oricarei diferente de schimb valutar este efectuata. In SAP Business One, tranzactiile sunt generate automat in registru, dar dumneavoastra puteti si sa introduceti manual fiecare comanda. Puteti folosi inregistrari contabile recurente si  programa sistemul SAP sa va atentioneze de fiecare data cand o inregistrare este scadenta. Puteti crea mai multe scenarii de bugete si folosi alertele si autorizatiile pentru a va incadra in buget. Scrierile contabile la sfarsitul unui interval de timp sunt usoare pentru ca toate informatiile necesare pentru a inchide procesul sunt deja in sistem.

Cititi mai multe despre solutia de Management Financiar SAP Business One pentru a invata cum sa automatizati, integrati si administrati toate procesele financiare si de contabilitate. 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin