Activa pe piata locala din 2008, compania noastra, System Innovation Romania, este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania. Oferim servicii complete de consultanta  si implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru organizatii medii si mici, atat in Romania, cat si pe piata internationala.

Echipa de dezvoltare asigura personalizari complexe ale proiectelor si transforma SAP Business One intr-o platforma specifica proceselor de afaceri ale fiecarui client. Avem experienta, atat cu baze de date SQL, cat si HANA, iar in ultimii ani am dezvoltat si gestionat localizarea SAP Business One pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Integram in proiecte add on-uri specifice SAP Business One,  dar si unelte de analiza precum Qlik.

Baza de clienti este foarte extinsa, de la filiale si subsidiare ale unor companii internationale mari, pana la jucatori locali din cele mai diverse verticale economice.  Printre clientii System Innovation Romania se numara: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma etc.

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin