System Innovation Romania, impreuna cu partenerii din toata lumea au scopul de a livra sistemul SAP Business One, urmarind cele mai bune practici SAP.

 

System Innovation Consult A/S, Denmark
sysinconsult

www.sysinconsult.com

Scopul Sistem Innovation Consult A/S este instalarea sistemului SAP Business One in filialele marilor companii internationale si integrarea acestuia cu restul suitei SAP Business Suite, dar si cu alte aplicatii.

Proiecte: Velux A/S, Royal Greenland A/S, Neurodan A/S, Rewair Holding A/S, SSAB Tunnplat AB

T-Systems Ungaria
TSystems pozitiv

www.t-systems.hu

Companie detinuta in proportie de 100% de Magyar Telekom, T-Systems Ungaria furnizeaza marilor corporatii, sectorului public si institutiilor infrastructuri complexe de telecomunicatii si IT precum si servicii de dezvoltare aplicatii si integrare de sisteme, indispensabile activitatii zilnice a clientilor sai. Avand peste 1800 de angajati si peste 1700 de furnizori parteneri, este leaderul pietei de furnizori de infocomunicatii din Ungaria. Expertiza si experienta acumulate de companie au o istorie de cateva decenii.

AXEL SOFT, Romania

axxel

www.axelsoft.net

AXEL SOFT dezvolta sisteme de contabilitate si de gestiune a stocurilor pentru firme de dimensiuni reduse. De asemenea, proiectele lor includ add-on-uri pentru SAP Business One precum: Bar Code reader, AxelSA stand-alone SBO controls.

CoreSystems ag, Switzerland

coresystems

www.coresystems.ch

Coresystems A/G, cu sediul in Windisch, Elvetia, are peste 5,500 de clienti (75,000 de utilizatori), si este lider global in solutii add-on standardizate pentru produsele SAP dedicate IMM-urilor. 

OSC Smart Integration, Germany

oscsi

www.osc-si.de

OSC group este un partener SAP cu 20 de ani de experienta. In 2006 au devenit primul SAP Business One Gold Partner din nordul Germaniei. Cu peste 150 de proiecte SAP Business One la activ, ei au o experienta vasta in implementarea sistemului. Principala preocupare a  OSC Smart Integration o reprezinta prezentarea, implementarea, suportul tehnic si serviciile de integrare. Din ce in ce mai mult accentul pica pe integrarea SAP Business One intre companii impreuna cu SAP Business Suite (R/3).

 

Menahel4U, Israel

menhael

www.menahel4u.com

Menahel4U este un partener de top SAP cu experienta in piata IMM-urilor, specializat in consultanta, vanzari, implementarea si dezvoltarea sistemului SAP Business One.

HostLogic Kft, Hungary

hostlogic

www.hostlogic.com

HostLogic ofera servicii complete bazate pe tehnologia  SAP, incluzand sisteme IT stabile, consultanta, administrarea sistemului si suportul tehnic al aplicatiei in conditii financiare flexibile.

PART, Germany

part

www.part.de

PART functioneaza ca un centru de consultanta IT si de sistem inca din 1992. PART a dezvoltat sistemul ERP inovativ PART Chemical One pentru SAP Business One special pentru industria chimica. Aceasta functioneaza ca o solutie integrata, fiind construita special pentru productie orientata pe amestecuri de solutii si loturi, gandita pentru producatori de lacuri si vopsele.

N.Y. Centrix Solutions Ltd, Cyprus

centrix

www.centrix.com.cy

Centrix este un partener SAP Business One specializat in implementarea si suportul tehnic SAP Business One.

AGENTIL, Switzerland

agentil

www.agentil.com

Agentil ofera structura ERP si servicii centrate pe sistemele:  SAP Business One, SAP Business ByDesign in regim SAAS, SAP All-in-One, SAP R3.

ERT Integration, France

ert

www.ertgroupe.fr

ERT Integration furnizeaza clientilor sai servicii vaste incluzand audit, consultanta, implementare si management de aplicatie.

Compass Business Solutions, Hong Kong
compass

www.hkcompass.com

Compass este un grup integrat de unitati profesionale care livreaza solutii de management si consultanta concentrate pe factorii de succes critici, sisteme informationale, resurse umane, servicii si analiza financiara. Scopul Compass este imbunatatirea performatelor prin furnizarea de servicii de consultanta pentru administrarea intregului ciclu de viata al implementarii.

Easy Gateway Solution B.V., Netherlands
egsolution

www.egsolution.com

Aveti o intrebare?

Completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin