System Innovation Romania, impreuna cu partenerii din toata lumea au scopul de a livra sistemul SAP Business One, urmarind cele mai bune practici SAP.

 

System Innovation Consult A/S, Denmark
sysinconsult

www.sysinconsult.com

Scopul Sistem Innovation Consult A/S este instalarea sistemului SAP Business One in filialele marilor companii internationale si integrarea acestuia cu restul suitei SAP Business Suite, dar si cu alte aplicatii.

Proiecte: Velux A/S, Royal Greenland A/S, Neurodan A/S, Rewair Holding A/S, SSAB Tunnplat AB

T-Systems Ungaria
TSystems pozitiv

www.t-systems.hu

Companie detinuta in proportie de 100% de Magyar Telekom, T-Systems Ungaria furnizeaza marilor corporatii, sectorului public si institutiilor infrastructuri complexe de telecomunicatii si IT precum si servicii de dezvoltare aplicatii si integrare de sisteme, indispensabile activitatii zilnice a clientilor sai. Avand peste 1800 de angajati si peste 1700 de furnizori parteneri, este leaderul pietei de furnizori de infocomunicatii din Ungaria. Expertiza si experienta acumulate de companie au o istorie de cateva decenii.

AXEL SOFT, Romania

axxel

www.axelsoft.net

AXEL SOFT dezvolta sisteme de contabilitate si de gestiune a stocurilor pentru firme de dimensiuni reduse. De asemenea, proiectele lor includ add-on-uri pentru SAP Business One precum: Bar Code reader, AxelSA stand-alone SBO controls.

CoreSystems ag, Switzerland

coresystems

www.coresystems.ch

Coresystems A/G, cu sediul in Windisch, Elvetia, are peste 5,500 de clienti (75,000 de utilizatori), si este lider global in solutii add-on standardizate pentru produsele SAP dedicate IMM-urilor. 

OSC Smart Integration, Germany

oscsi

www.osc-si.de

OSC group este un partener SAP cu 20 de ani de experienta. In 2006 au devenit primul SAP Business One Gold Partner din nordul Germaniei. Cu peste 150 de proiecte SAP Business One la activ, ei au o experienta vasta in implementarea sistemului. Principala preocupare a  OSC Smart Integration o reprezinta prezentarea, implementarea, suportul tehnic si serviciile de integrare. Din ce in ce mai mult accentul pica pe integrarea SAP Business One intre companii impreuna cu SAP Business Suite (R/3).

 

Menahel4U, Israel

menhael

www.menahel4u.com

Menahel4U este un partener de top SAP cu experienta in piata IMM-urilor, specializat in consultanta, vanzari, implementarea si dezvoltarea sistemului SAP Business One.

HostLogic Kft, Hungary

hostlogic

www.hostlogic.com

HostLogic ofera servicii complete bazate pe tehnologia  SAP, incluzand sisteme IT stabile, consultanta, administrarea sistemului si suportul tehnic al aplicatiei in conditii financiare flexibile.

PART, Germany

part

www.part.de

PART functioneaza ca un centru de consultanta IT si de sistem inca din 1992. PART a dezvoltat sistemul ERP inovativ PART Chemical One pentru SAP Business One special pentru industria chimica. Aceasta functioneaza ca o solutie integrata, fiind construita special pentru productie orientata pe amestecuri de solutii si loturi, gandita pentru producatori de lacuri si vopsele.

N.Y. Centrix Solutions Ltd, Cyprus

centrix

www.centrix.com.cy

Centrix este un partener SAP Business One specializat in implementarea si suportul tehnic SAP Business One.

AGENTIL, Switzerland

agentil

www.agentil.com

Agentil ofera structura ERP si servicii centrate pe sistemele:  SAP Business One, SAP Business ByDesign in regim SAAS, SAP All-in-One, SAP R3.

ERT Integration, France

ert

www.ertgroupe.fr

ERT Integration furnizeaza clientilor sai servicii vaste incluzand audit, consultanta, implementare si management de aplicatie.

Compass Business Solutions, Hong Kong
compass

www.hkcompass.com

Compass este un grup integrat de unitati profesionale care livreaza solutii de management si consultanta concentrate pe factorii de succes critici, sisteme informationale, resurse umane, servicii si analiza financiara. Scopul Compass este imbunatatirea performatelor prin furnizarea de servicii de consultanta pentru administrarea intregului ciclu de viata al implementarii.

Easy Gateway Solution B.V., Netherlands
egsolution

www.egsolution.com

Sustinem mai mult de 350 de utilizatori ai sistemului SAP Business One in Romania.

Dorim sa multumim tuturor clientilor care au ales SAP Business One si System Innovation Romania.

BIOSYSTEMS DIAGNOSTIC

 LOGO BIOSYSTEMS

www.biosystems-diagnostic.ro

Biosystems Diagnostic ofera laboratoarelor din Romania produse de incredere si calitate superioara si servicii post-vanzare prompte şi de un inalt profesionalism. Principalele obiective ale echipei BioSystems Diagnostic sunt ridicarea permanenta a standardelor de calitate, promptitudinea serviciilor oferite şi un excelent suport tehnic. Prin intermediul reprezentantilor zonali, calitatea serviciilor este aceeasi indiferent unde se afla acestia. SAP Business One contribuie activ la indeplinirea acestor obiective si la optimizarea activitatilor companiei, oferind suport desktop si mobile operational si o integrare cu zona financiar-contabila si de grup.

RAMIRA

logo ramira

www.ramira.ro 

RAMIRA este o companie din industria auto, specializata in productia de structuri sudate, elemente de caroserie, linii de asamblare auto inclusiv inclusiv control 3D. Utilizand SAP Business One RAMIRA a organizat procesele interne, avand o vizibilitate sporita atat la nivel operational cat si la nivel financiar.

FLY POINT RO

logo winner

www.winner.ro 

FLY POINT RO, operatorul retelei de pariuri sportive WiNNER, a ales SAP Business One si System Innovation Romania pentru modernizarea gestiunii economice a companiei. Proiectul a avut ca obiectiv cresterea controlului la nivel operational si administrarea eficienta a fluxului de numerar in cele peste 140 de locatii ale retelei WiNNER. FLY POINT RO inregistreaza si monitorizeaza cu ajutorul SAP Business One intrarile si iesirile de numerar , toate tranzactiile fiind consolidate la sediul central. Astfel, compania are atat control asupra activitatii in fiecare punct al retelei cu o larga distributie geografica dar si o imagine de ansamblu asupra operatiunilor.

DONAUCHEM ROMANIA

logo DONAUCHEM

www.donau-chemie.ro 

DONAUCHEM este un grup regional de distribuitori de chimicale, lider in Europa Centrala, membru Donau Chemie Group. Activi pe pietele din Polonia, Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria si Romania, DONAUCHEM a implementat SAP Business One, reusind prin profesionalismul si experienta reprezentantilor de vanzari sa introduca produse noi pe piata si sa largeasca portofoliul de clienti.

NAANDANJAIN IRRIGATION PROJECTS

logo NaanDanJain

http://www.naandanjain.ro/ 

NaanDanJain Irrigation este o companie Israeliana specializata in tehnologia de irigatii la nivel global, lider de piata in dezvoltarea, producerea si comercializarea unei game variate si complete de solutii pentru irigatii, concepute pentru managementul economic si eficient al apei. Implementand SAP Business One in subsidiara din Romania, NaanDanJain a reusit sa consolideze toate activitatile companiei si sa puna bazele unei platforme care sa sustina dezvoltarea in anii urmatori prin automatizarea operatiunilor si totodata sa se alinieze la standardele companiei mama.

BARTROM EXIM

 

logo bartrom

www.bartrom.ro 

Bartrom este unul dintre principalii furnizori de echipamente pneumatice oferind solutii tehnice complete de automatizari industriale pentru piata din Romania si din regiune. Politicile de vanzare complexe, canalele de vanzare diversificate si numarul mare de produse din portofoliu sunt administrate eficient utilizand capabilitatile SAP Business One intr-un scenariu complex si integrat cu celelalte instrumente: E-Shop, Mobile Apps, Business Intelligence.

DAJAR

 

dajar-150x70

www.dajar.ro

Dajar este unul dintre liderii in domeniul distributiei aparatelor de uz casnic neelectrice si mobilier de gradina, cu filiale in Polonia, Ungaria, Romania. Dajar Romania a luat decizia de a implementa SAP Business One pentru a facilita integrarea tuturor departamentelor din cadrul companiei. Odata cu aceasta integrare s-au imbunatatit si relatiile cu clientii reprezentand marile lanturi de retail prin listele de preturi personalizate, codurile de articole diferite pentru fiecare client si catalogul de produse usor de configurat in noul sistem.

Texaid Bulgaria

 
logo texaid bulgaria

http://www.texaid.bg/

Texaid Bulgaria este unul dintre liderii din piata hainelor second-hand din Bulgaria, fiind detinut in proportie de 100% de catre TEXAID Textilverwertungs-AGSwitzerland (www.texaid.ch) care colecteaza si recicleaza mai mult de 50 000 de tone (4 000 de vagoane) de textile second-hand in fiecare an.

KISTENPFENNIG

kistenpfennig

www.kistenpfennig.com

KISTENPFENNIG este unul dintre distribuitorii principali de produse industriale. Implementand SAP Business One in filiala din Ploiesti, firma a dorit sa isi optimizeze distributia prin migrarea celor peste 10.000 de produse comercializare in noul sistem, permitandu-le un control si o optimizare mult superioare sistemelor precedente. Astfel, la mai putin de trei luni de la luarea deciziei de implementare, firma a putut sa se bucure de beneficiile unui sistem actualizat in timp real cu toate informatiile de care avea nevoie pentru un management performant al stocurilor.

Kistenpfennig si-a optimizat stocurile prin SAP Business One – studiu de caz

Hydro BG

 hydrobg

www.hydrobg.ro

Obiectivul companiei este de a fi cel mai bun producator de sisteme de drenaj. Ei se bazeaza pe experienta acumulata de-a lungul zecilor de ani si pe abilitatile lor in crearea atat a solutilor standard, cat si specifice pentru a se adapta tuturor situatiilor.

Novoparts SRL

 novoparts

novoparts.com

Novoparts SRL este o companie romaneasca care ofera solutii personalizate pentru sali de jocuri precum darts, poker, mese de fussball, pisicine, monitoare TFT etc.

Hoval - Romania

 hoval

www.hoval.ro

Hoval Romania este filiala companiei Hoval, companie care proiecteaza si produce sisteme de incalzire incluzand pompe, sisteme termice solare, calorifere, vase de presiune si o varietate mare de solutii de ventilatie si incalzire. Prin implementarea SAP Business One, Hoval Romania a reusit sa isi creeze un mod de lucru standardizat, integrat si unitar intre contabilitate si sistemul de logistica. Mai mult, odata cu implementarea sistemului si in compania din Romania, Hoval a reusit sa isi armonizeze intregul ecosistem de date si operatiuni la nivel de grup.

Hoval si-a integrat contabilitatea si logistica prin SAP Business One – studiu de caz

Eazi Telecom Ltd. - Gibraltar

 eazitelecom

www.eazitelecom.com

Eazi Telecom Ltd., este o companie inregistrata in Gibraltar, premiata cu una dintre cele trei licente nationale pentru a opera si asigura servicii 2G/3G GSM in Gibraltar. Provocarea companiei Eazi Telecom este de a deveni cel mai mare operator de telefonie mobila din Gibraltar utilizand cea mai avansata si sofitsticata tehnologie GSM.

Tech-Con Industry Romania, part of Tech-Con Group

 techcon

www.tech-con.ro

Tech-ConGroup, un furnizor important de echipamente industriale de automatizare, este prezent in Europa Centrala si de Est in Republica Ceha, Ungaria, Romania si Serbia. Prin intermediul SAP Business One, Tech-con Industry Romania a reusit sa integreze un volum mare de date (10.000 de articole, 4000 de clienti si 1000 de facturi de vanzare pe luna) intr-un singur sistem, care le-a permis o gestiune mai buna a domeniilor cheie cum ar fi logistica si contabilitatea. Un mare beneficiu al implementarii a fost controlul pe care l-au castigat asupra vanzarilor cu marja de profit zero sau negativa (ducand la eliminarea acestora), vanzarilor catre clienti cu facturi neplatite si altor zone de interes.

Tech-Con a castigat controlul asupra vanzarilor prin SAP Business One – studiu de caz

Fluorocarbon Polymers SRL and FBS Prestige SRL - Fluorocarbon UK subsidiaries

 fluorocarbon

www.fluorocarbon.co.uk

Fluorocarbon Polymers SRL si FBS Prestige SRL sunt filiale ale companiei Fluorocarbon UK, cel mai mare procesor de fluoropolimer din UK si importator global de PTFE, componente care contin polimer si materiale semi-procesate pentru liderii de piata din intreaga lume. Odata cu implementarea sistemului SAP Business One a fost eliminata problema colectarii datelor in sisteme diferite in fiecare filiala, reusindu-se armonizarea managementului stocurilor, contabilitatii si raportarii. In plus, prin SAP Business One, s-a reusit reconcilierea standardelor de raportare la nivelul grupului cu nevoile de raportare pentru managementul din Romania si statul roman.

Fluorocarbon si FBS Prestige au reusit sa isi consolideze stocurile, contabilitatea si raportarea cu ajutorul SAP Business One – studiu de caz

AFI Palace Cotroceni - Romania

 afi

www.aficotroceni.ro

AFI Palace Cotroceni este o filiala a companiei Africa Israel Investments Ltd cu activitate in domeniul imobiliar in Europa Centrala si de Sud-Est, avand obiectivul de dezvoltare pe scara larga a proiectelor comerciale si rezidentiale. Prin intermediul SAP Business One, AFI Palace Cotroceni a reusit sa isi amelioreze conectivitatea si integrarea cu restul grupului. Mai mult, prin eliminarea introducerii datelor in mai multe aplicatii, au reusit sa reduca timpul alocat cu acesta activitate, iar raportarea si analiza de business au fost simplificate prin reducerea lipsei de transparenta si dificultatilor in obtinerea datelor.

AFI Palace Cotroceni a reusit sa isi optimizeze activitatea si raportarea cu SAP Business One – studiu de caz 

Faist Mekatronic, Romania

 faist

www.faist.net

Faist Mekatronic SRL este o filiala a grupului Faist si opereaza in sectorul de industrie usoara. Compania se ocupa cu cercetare-dezvoltare si productia in masa a aluminiului de calitate superioara si componente pentru placarea suprafetelor pentru industria telecom, industria de automobile, industria feroviara  si componente industriale generale.

Owens Corning Building Materials - Romania

 owens

www.owenscorning.com

Filiala companiei Owens Corning USA, Owens Corning Building Materials Romania furnizeaza acoperisuri, izolatii si produse acustice pentru a proteja locuinte, cladiri comerciale si industriale de mediul inconjurator. Prin intermediul add-on-ului Banking Integration al sistemului SAP Business One, Owens Corning Romania a reusit sa isi reduca costurile si sa isi imbunatateasca relationarea cu banca prin automatizare importului de extrase de cont, exportul platilor catre software-ul bancar si accelerarea reconcilierilor, astfel optimizandu-si intregul proces si reducand substantial posibilitatea producerii de erori in introducerea datelor.

Owens a reusit sa isi imbunatateasca relationarea cu banca prin Add-On-ul Banking Integration – studiu de caz

Velux - Romania, Serbia, Slovenia, Croatia, Australia, Canada

 velux

www.velux.com

VELUX  asigura o gama completa de geamuri pentru acoperisuri, jaluzele si produse complementare si accesorii de la instalare pana la ultimele retusuri.

SSAB - China, Singapore

 ssab

www.ssab.se

SSAB este un producator principal de otel dur. Compania are in administrare 6 milioane de tone de de otel. Vanzarile produselor de nisa- otel dur- se ridica la aproximat 37% din vanzarile totale. 

Baker Tilly Klitou - Romania, Bulgaria, Cyprus

 btk

www.bakertillyklitou.com

Baker Tilly Klitou este una dintre companiile de top in domeniile Audit, Contabilitate, Consultanta Fiscala si Consultanta in Afaceri, oferind servicii pentru mai mult de 3000 de companii care operaza atat national, cat si international. Lucrand in domeniul consultantei Baker Tilly Klitou cauta continuu sa isi optimizeze procesele de business venind cu initative de automatizare pentru toate procesele ce o permit, reusind sa obtina rezultate superioare in domenii precum comunicare si integrare inter-company, relatiile cu clienti, marketing si altele.

EService & Components SRL, filiala a EUROCOIN Ltd.

 e-service

www.eurocoin.ro

Eurocoin este unul din furnizorii principali din Europa pentru componente de jocuri de noroc, pentru sectoarele comerciale si de retail. Eurocoin are acum birouri in 6 tari europene si o echipa de vanzari, servicii si suport tehnic de peste 80 de persoane acoperind toata Europa.

BAUER – Romania, Bulgaria, Lebanon, Malaysia, Singapore, Australia

 bauer

www.bauer.de

Grupul BAUER este un concern international de firme specializate in constructii si productia de masini pentru proiecte complexe de constructii. 

Gilbarco AcisSRL- Romania

 acis

www.acispetrolservice.ro

Gilbarco Acis S.R.L. este o filiala a grupului ACIS Benzinkuttechnika Kft, un consortiu de companii  din Europa Centrala si de Est care participa impreuna pe piata constructilor si asigura mentenanta pentru statiile de combustibil.

ShingHeung Electronics -Romania

 shinheung

www.shc.co.kr

ShinHeung este unul dintre liderii pietei de componente electronice la nivel mondial.  In ultimii 30 de ani, compania a depus constat eforturi in managementul inovantiei, a dezvoltarii de tehnologii si instruirea personalului. 

Fraven-Romania

 fraven

www.iltom.it

Fraven S.R.L. are acelasi obiect de activitate ca firma mama din Italia, ILTOM Spa. Aceasta a fost pornita in 1970 ca o mica fabrica specializata in lucru cu diverse forme de otel.

Novartis-Romania

novartis

www.novartis.com

Novartis International AG este o multinationala farmaceutica cu sediul in Basel, Elvetia, clasandu-se pe al doilea loc in vanzari pe plan international in anul 2010. 

Subcategorii

Aveti o intrebare?

Completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin